Logotype_CMYK_nov

Lundbergs har i över 40 år utvecklat, marknadsfört och sålt interiörprodukter med fokus på design, funktion och kvalitet till konsumenter på den nordiska marknaden.

Bolaget erbjuder ett brett sortiment av smart designade inredningsprodukter som uppfyller många olika behov och drömmar för de som vill förnya och förbättra sina hem för en trivsammare vardag. Sortimentet växer med tiden och består idag av produkter för hemmets alla rum och miljöer, såsom trapp, förvaring, fönster, vägg, tak och golv.

Lundbergs ska vara en ledande leverantör i Norden av innovativa och attraktiva lösningar som får rummet inne att fungera i vardagen, förhöjer upplevelsen och håller över tid. Genom ett medvetet och ansvarstagande agerande vill Lundbergs även inspirera och bidra till en hållbar utveckling, vilket kommuniceras och efterlevs med trovärdighet via bolagets FSC®- och PEFC-certifieringar.  

All försäljning sker via återförsäljare som finns representerade över hela Norden. Lundbergs omsätter cirka 140 miljoner kronor och har huvudkontor i Mölndal.

Förvaring
Förvaring
Förvaring
Skjutdörrar
Interiör
Interiör
Insb_Yoko_elementskydd_3000x2000 (1)
Fönstermiljö
Trapp
Trapprenovering
A9R1wsghv1_1nupfh9_dtc
Golvlister

Inspiration

Tips & råd