JABO har i över 50 år utvecklat, marknadsfört och sålt exteriörprodukter med fokus på design, funktion och kvalitet för nordiska konsumenters utemiljöer.

Bolaget erbjuder ett brett sortiment av smarta lösningar som inspirerar och hjälper människor att förverkliga drömmen om deras perfekta utemiljö. Det som en gång började med förråd och stugor har med tiden växt till ett sortiment bestående av plantering, avskärmning, utelek och inredning för altanen, balkongen och trädgården.

JABO ska vara en ledande leverantör i Norden av innovativa och attraktiva lösningar som får utemiljön att fungera i vardagen, förhöjer upplevelsen och håller över tid. Genom ett medvetet och ansvarstagande agerande vill JABO även inspirera och bidra till en hållbar utveckling, vilket kommuniceras och efterlevs med trovärdighet via bolagets FSC®- och PEFC-certifieringar.

All försäljning sker via återförsäljare som finns representerade över hela Norden. JABO omsätter cirka 90 miljoner kronor och har huvudkontor i Mölndal.

Produktsortiment

Metallstaket
Staket, räcken & grindar
Utekök Horizont
Uteplats
Plantering
Odla
Lek
Lek
Tillbehör
Tillbehör
JABO_2020
Skärma av & rama in

Inspiration

Tips & råd