Duri har i över 60 år utvecklat, marknadsfört och sålt produkter för installation, renovering och underhåll av alla golvmaterial med fokus på funktion, kvalitet och hållbarhet till professionella entreprenörer, fackhandeln, uthyrningsföretag och projektkunder på den nordiska marknaden.

Bolaget har ett av norra Europas bredaste sortiment av golvprofiler, verktyg och maskiner, trapprenovering, ytbehandlingsprodukter, entrézoner och golvtillbehör. Sortimentet består idag av mer än 5000 olika artiklar och utvecklas löpande utifrån en teknisk bransch- och produktkunskap samt lyhördhet för kundernas förändrade behov. 

Duri ska vara en ledande leverantör i Norden av innovativa och funktionella lösningar som effektiviserar, förenklar och förbättrar våra kunders vardag och håller över tid. Genom ett medvetet och ansvarstagande agerande vill Duri även inspirera och bidra till en hållbar utveckling, vilket kommuniceras och efterlevs med trovärdighet via omfattande lokal sourcing och utnyttjandet av återvunnet material. 

Bolaget omsätter cirka 140 miljoner kronor och har huvudkontor i Mölndal. Duri har även två egna proffsbutiker placerade i Årsta och i Mölndal.

Produktsortiment

Golvtillbehör
Golvprofiler
Verktyg
Golvtillbehör
Verktyg och maskiner
Verktyg & maskiner
Anteckning 2020-05-27 100852
Ytbehandlingsprodukter
Trapprenovering_Golvkedjan
Trapprenovering
A9R1aiaayf_1r4ng8d_7ec
Entrézoner & mattor