Duri Svenska AB

Duri har i mer än 50 år erbjudit produkter för installation, renovering och underhåll av alla golvmaterial. Duri har ett av Europas bredaste sortiment med golvprofiler, verktyg, maskiner och ytbehandlingsprodukter.

Inom affärsområdet Duri Golvproffs är Duris kunder professionella golventreprenörer och golvslipare som installerar, renoverar och underhåller olika slags golvmaterial. Sortimentet består till största delen av agenturer samt legotillverkade produkter med egen design och utveckling. Inom affärsområdet Duri Återförsäljare är Duris kunder återförsäljare inom byggfackhandeln, färgfackhandeln och golvfackhandeln. Inom affärsområdet Duri Projekt utvecklar och säljer Duri offentliga entrézoner, aluminiumprofiler och ytbehandlingsprodukter vi vänder oss här framför allt till t.ex. arkitekter, projektledare och fastighetsförvaltare.

Duris hörnstenar är: 

  • Ett komplett sortiment av funktionellt riktiga golvprofiler, verktyg, maskiner och tillbehör för golvproffs och konsumenter med över 5.000 olika artiklar.
  • Hög personlig service och närvaro.
  • Teknisk bransch- och produktkunskap.
  • Hög leveranssäkerhet.
  • Över 85% av företagets försäljning utgörs av egna varumärken eller exklusiva agenturer.

Duri omsätter cirka 150 miljoner kronor. Huvudkontor ligger i Mölndal och lager i Tranemo. Duri har även två proffsbutiker, i Stockholm (Årsta) och i Mölndal.


Golvmiljö

Innemiljö